Optimal Hälsa – Marie Svedlund

Med en holistisk syn på hälsa strävar jag efter att skapa balans och harmoni i kroppen. Min erfarenhet som utbildad näringsterapeutkinesiolog och fasciaspecialist gör det möjligt för mig att arbeta nära dig för att förstå dina unika behov och mål.

Min verksamhet fokuserar på näringsterapi, kinesiologi, fasciabehandling.

Näringsterapi

Näringsterapeutens mål är att främja optimal hälsa genom att rekommendera ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram (vitaminer mineraler fettsyror mm) för varje klient.

Mina kunder söker ofta för problem som är kopplat till stress, utmattning och sömnsvårigheter. Många har redan sökt hjälp inom vården men inte fått den hjälp de behöver. Vi tittar djupare och försöker hitta roten till det onda inte bara till symtomen.

Kinesiologi

(Kinesiologi och manuell muskeltestning är en del av alternativmedicinen och naturläkekonsten. )

En metod för att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Jag använder mig av så kallad manuell muskeltestning för att hitta obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen.

Fasciabehandling

Djupgående massageteknik. De senaste årens forskning visar att Fascia eller det som i dagligt tal kallas bindväv har mycket större betydelse för hälsa värk och smärta än man tidigare trott. Det är en djupgående behandling som de flesta upplever som skön, lugnande och effektiv vid smärtproblematik och stelhet.

Att kombinera den med utvalda näringstillskott ger ofta mycket bra resultat som gynnar kroppens självläkning.

En kombination av dessa terapier gör att jag kan ge en effektiv och säker behandling. Läs gärna mer på min hemsida optimalhalsa.nu

Kontakta mig för frågor eller bokning – Ring 070-2116216 eller skicka ett mejl till marie.svedlund@bahnhof.se