Hem » Terapeuter » Kyllikes Massageterapi & Livscoaching

Kyllikes Massageterapi & Livscoaching

Jag som driver Kyllikes Massageterapi & Livscoaching heter Kyllike Hermansson och jag är

– Diplomerad och Certifierad Massageterapeut,
– Fasciabehandlare,
– Mobilisering/Artikulering,
– Samtalscoach/NLP practitioner,
– Foundational Practitioner of Reconnective Healing®,
– Certifierad för The Personal Reconnection®,
– Djurhealer/kommunikatör.

Jag erbjuder:
– Fasciabehandling – Djupvågsbehandling med Atlas Balans M1
– Massageterapeutiska behandlingar
– Mobilisering/Artikulering av leder
– Mjuk, djupt avslappnande helkroppsmassage
– Chakrabalansering
– Hälsa/Kostrådgivning
– Samtalscoach – NLP utövare
– Kombination coachsamtal/massage
– Reconnective Healing®
– Distanshealing
– The Personal Reconnection®
– Djur – Reconnective Healing® – Kommunikation – Hembesök eller på distans.

Djupvågsbehandling med Atlas Balans M1 ger en avancerad, effektiv och skonsam behandling av kroppens muskler, nervsystem och fascia. Genom 400 till 1200 harmoniska pulseringar per minut, sätter maskinen igång vågrörelser, som sprids genom fascian likt ringar på vattnet. På så sätt kan stora områden behandlas på kort tid, både brett och djupt. Behandlingen ökar i sin tur rörlighet, avslappning, cirkulation och vätskeflöde, vilket hjälper kroppen till självläkning.

Massagebehandling och fascia behandling är både förebyggande och behandlande, där jag använder olika tekniker för att lösa upp spänningar, blockeringar och låsningar i muskler, skelett och leder. Jag undersöker hållning, rörlighet, nerv och muskelstatus, för att finna eventuella funktionsnedsättningar i kroppen, för att ge dig bästa möjliga förutsättning att läka. Önskar du enbart en mjuk, djupt avslappnade massage, går det också bra.

Coachsamtal. Behöver du hjälp att ta dig igenom en kris, göra livsförändringar, växa och utvecklas som människa och individ, träffas vi hos mig eller, om du önskar, via webben.
Genom samtal och övningar fokuserar vi på vad du behöver, för att bättre kunna påverka och/eller förändra i Din tillvaro, livs- och/eller arbetssituation. Att bli motiverad och inspirerad att se möjligheter, hitta nya vägar och lösningar. Öka livslusten, stärka självförtroende och självkänsla samt höja din livskvalité.

Reconnective Healing® på plats eller distans, är ofta en livsförändrande upplevelse. Du väljer RH när du månar om ditt välmående på alla plan och önskar ge dig själv de bästa förutsättningarna generellt eller i en specifik situation. Syftet är balans genom ökad hälsa, frihet, expanderat medvetande och en livsutveckling med kvalité. Effekten av RH är många gånger en djupt berörande och livsförändrande upplevelse.

The Personal Reconnection® är ett personligt val. Något du själv väljer att ta emot, när du är redo för förändring, personlig utveckling och då du söker en klarare bild av din livsväg eller livsuppgift. Det öppnar upp för möjligheten att nå din högsta potential, hitta din unika väg i livet och utvecklas optimalt på alla plan, snabbare än det tidigare varit möjligt.

Mitt mål är att du som kund, ska få en specifik behandling, personligt samtal, ett unikt möte utformad efter vad just du behöver, för att nå bästa möjliga resultat.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med människor på olika sätt och i olika miljöer, arbetsledning och handledning. Sedan 2005 som egen företagare inom Alternativ Medicin. Jag har egen erfarenhet av olika kropps/behandlingsformer, samtalsterapi, personlig utveckling och förändringsarbete.

Tel. 0767698506
info@massagecoaching.se
www.massagecoaching.se